Dolar 32,2294
Euro 34,8089
Altın 2.422,89
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Ataşehir Barbaros mahallesi kapalı semt pazarı açılıyor

Ataşehir Barbaros mahallesi kapalı semt pazarı açılıyor
4 Temmuz 2021 11:42 | Son Güncellenme: 21 Ekim 2021 20:51
543

Habermax.Geçtiğimiz günlerde Ataşehir’de Barbaros Mahallesi Semt Pazarı açılışı öncesi, Anadolu Yakası Pazarcılar Odası Başkanlığı tarafından yerel basına tanıtım amaçlı bir kahvaltı programı düzenlendi. Programı düzenleyen Başkan Mehmet Emin Yarar, ‘Pazarcı esnafına çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Kahvaltı programına.Başkan Mehmet Emin Yarar’ın yanı sıra CHP’li meclis üyesi ve bölgenin yerel gazetecileri katıldı. Başkan Yarar, Barbaros mahallesi kapalı pazarında tezgah açan pazarcılarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

İstanbul Anadolu Yakası Pazarcılar Odası Başkanı M. Emin Yarar’a pazarcı esnafı teşekkür ediyoruz” dedi. Kapalı Pazarı’nın hem seyyar pazarcı hem de vatandaşlar tarafından daha çok ilgi görmesi konusunda fikirlerini aktarıp Başkan Yarar’dan bu yönde destek istedi.

Semt pazarı esnafı Başkan M. Emin Yarar’a büyük ilgi gösterdi 

Başkan M. Emin Yarar, pazarcılık mesleğinin diğer mesleklerden farklı olduğunu belirterek, “Allah sizlere kolaylık versin. İlçe genelinde haftanın her günü mevcut semt pazarlarında vatandaşlarımız aradıkları sebze meyve ve diğer ihtiyaçları günlük ve taze olarak uygun fiyata bulmaya çalışıyor. Siz pazarcılar da uygun alıp uygun satmaya çalışıyorsunuz dedi. Anadolu Yakası Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar konuşmasına şöyle devam etti. Ataşehir Belediyesi esnafa yeni bir iş kapısı yaratarak Barbaros Mahallesi kapalı pazar alanını hayata geçiriyor. 1 yıl önce açılışı gerçekleşen, ancak pandemi nedeniyle kapatılan Barbaros mahallesi kapalı pazar alanını tekrar açıyoruz. Pazarın açılışını dedik basınla kahvaltıda buluşalım bir araya gelelim birlikte duyurusunu yapalım dedik.

Anadolu yakası pazarcılar oda başkanı Mehmet Emin Yarar, kapalı pazarımız bölgenin ihtiyacını karşılayacak ve bölgemizin en güzel pazarı olacak ifadelerini kullandı. Müşteri memnuniyeti her zaman önemli 

Başkan Yarar sözlerine “Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Bu işi yaparken her zaman dediğimiz gibi müşteri veli nimettir, müşteri memnuniyeti konusunda daha hassas olmalısınız, güler yüzle hizmet sunmaya devam etmelisiniz. Ayrıca Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

FOTO FARUK KOS 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.