Dolar 32,2676
Euro 35,0615
Altın 2.465,57
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır, Roman Vatandaşlarla Kahvaltıda Buluştu ve Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı!”

Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır, Roman Vatandaşlarla Kahvaltıda Buluştu ve Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı!”
20 Ocak 2024 17:20 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2024 17:28
221

HABERMAX. Ataşehir’in Aşık Veysel Mahallesi’nin çalışkan muhtarı Hasgül Bakır, bugün Roman vatandaşların yoğun yaşadığı bölgede düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Bu özel buluşmada Bakır, Anadolu Yakası Romanlar Federasyonu’nun sosyal dayanışma kahvaltısında Roman vatandaşlarla bir araya gelerek, önemli açıklamalarda bulundu.Bir 9 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ANADOLU YAKA SI ROMANLAR FEDERASYONU' görseli olabilir

Hasgül Bakır, kahvaltı etkinliğinde Roman vatandaşlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, tekrar muhtar adayı olduğunu açıkladı. Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Aşık Veysel Mahallesi’nde gerçekleşen buluşma, mahalle sakinleri arasında olumlu bir etki bıraktı.

Hasgül Bakır, yaptığı açıklamada, “Anadolu Yakası Romanlar Federasyonunun sosyal dayanışma kahvaltısındayız. Davet için teşekkür ederiz. Teşekkürler Barış başkanım” ifadelerini kullanarak, Roman vatandaşlarla güçlü bir iletişim kurmaya devam edeceğini ve mahallelerinin muhtarı olmaya devam etmek istediğini belirtti.

Bu buluşma, Ataşehir’de Roman vatandaşlarla muhtarları arasındaki dayanışmanın ve işbirliğinin önemine vurgu yaparken, Hasgül Bakır’ın yeniden muhtar adaylığını açıklaması, mahalle sakinleri arasında olumlu bir karşılık buldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.