Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

ANKARALI ÇİKOLATACI PATİSWİSS GAZİANTEP’TE PROJE GELİŞTİRECEK

ANKARALI ÇİKOLATACI PATİSWİSS GAZİANTEP’TE PROJE GELİŞTİRECEK
27 Mayıs 2023 12:07
224

HABERMAX.Kaliteli üretimi merkezine alan ve ürettiği birbirinden kaliteli ürünleri müşterilerine sunan Türkiye’nin yenilikçi çikolatacısı Patiswiss yerli ürünlerle üretim kapasitesini artırmayı hedefliyor. Ankara’da 40 bin metre kare kapalı alan 4 fabrika alanda üretim yapan şirket yılda yaklaşık 10 bin ton çikolata üretimi yapıyor. Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye yönelik birçok proje geliştiren ve depremzede kadınlara istihdam imkanı sağlayan Patiswiss Ceo’su Elif Aslı Yıldız ve ekibi Gaziantep’e çıkarma yaptı. Gastronomi kenti olan Gaziantep’te çeşitli incelemelerde bulunan Elif Aslı Yıldız,Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül ile görüşmeler gerçekleştirdi.

PATİSWİSS’TEN GAZİANTEP’TE YENİ PROJELER YOLDA

Gaziantep Gastronomi ve Tarımsal Eğitim Merkezi’nde incelemeler yapan Patiswiss Ceo’su Elif Aslı Yıldız, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştü. Görüşmeyle ilgili konuşan Yıldız, “Yaptığımız görüşmede Gaziantep’te yeni projeler geliştirip geliştiremeyeceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Gaziantep’te Patiswiss’inmeyve ürünlerinin üretimini burada yapıp yapamayacakları konusunda görüştük” diye konuştu.GAZİANTEP GASTRONOMİ VE TARIMSAL EĞİTİM MERKEZİ

25 bin metrekare kapalı alan olmak üzere toplamda 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan Gastronomi ve Tarımsal eğitim Merkezi’nde tarım eğitimlerinin yanı sıra dondurarak kurutma teknolojisi sayesinde tarımsal ürünlerin işlenmesi ve paketlenmesi ile kooperatif kadınlarının ürettiği ürünlere katma değer kazandırılarak gelirlerinin artmasına destek sağlanıyor. Ayrıca e-ticaret ve sosyal medya aracılığıyla bilinirlik ve görünürlük faaliyetleri ile desteklenerek ürünlerin pazarlanmasına ön ayak olunuyor.

Merkezde topraktan sofraya güvenilir gıda ve güvenilir ürün eğitim sürecinin ürün işleme faaliyetleri ile pekiştirilmesinin yanında pazarlama faaliyetleri, yerinde teorik ve uygulamalı eğitimlerle birlikte teknik ve idari destek uzman kadrolar tarafından kadın çiftçilere sunuluyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.