Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Alper Yeğin, Sancaktepe’nin Yeni Belediye Başkanı Olarak Ak Partili Başkan’dan Mazbatasını Aldı: Birlik ve Beraberlik Vurgusuyla Yola Çıktı”

Alper Yeğin, Sancaktepe’nin Yeni Belediye Başkanı Olarak Ak Partili Başkan’dan Mazbatasını Aldı: Birlik ve Beraberlik Vurgusuyla Yola Çıktı”
3 Nisan 2024 19:04 | Son Güncellenme: 3 Nisan 2024 23:16
373

HABERMAX. Sancaktepe’de siyasi arenada dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Alper Yeğin, CHP’nin adayı olarak seçimlere katılarak büyük bir sürprize imza attı. Yeğin’in kazanmasıyla, AK Parti’nin uzun süredir elinde tuttuğu belediye CHP’ye geçmiş oldu.
Sancaktepe’de Yeni Dönem: Yeğin Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yaptı

Sancaktepe’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde zafer kazanan Alper Yeğin, mazbatasını alırken yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tüm Sancaktepe halkına hitap eden Yeğin, siyasi rekabetin ötesine geçerek uzlaşma ve işbirliği çağrısında bulundu.

Eski belediye başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye teşekkür ederek yaptığı çalışmalar için minnettarlığını dile getiren Yeğin, bu tavrıyla centilmenlik örneği sergiledi. Halkın beklentilerine kulak vereceğini ve herkesin belediye başkanı olacağını vurgulayan Yeğin, seçim sürecindeki vaatlerini yerine getirme sözü verdi.

Yeğin’in seçim zaferi, sadece siyasi bir değişimin ötesinde, demokratik bir sürecin güçlü bir şekilde işlediğini gösteriyor. İlçe sakinleri, yeni belediye başkanının yönetiminde adalet, şeffaflık ve katılımcılık gibi temel değerlerin ön planda olmasını bekliyor.Yeğin’in konuşmasından öne çıkan bazı noktalar:

  • Tüm Sancaktepe halkına birlik ve beraberlik çağrısı
  • Eski belediye başkanı Şeyma Döğücü’ye teşekkür
  • Halkın beklentilerine kulak verme ve herkesin belediye başkanı olma sözü
  • Seçim vaatlerini yerine getirme taahhüdü
  • Adalet, şeffaflık ve katılımcılık ilkelerine bağlılık

Yeğin’in göreve başlamasıyla birlikte Sancaktepe’de yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Bu dönemde ilçenin kalkınması ve vatandaşların refahının artması için önemli adımlar atılması öngörülüyor.

Alper Yeğin’in Sancaktepe’ye dair vizyonunu ve projelerini önümüzdeki günlerde daha detaylı bir şekilde öğreneceğiz.

Not: Bu metin, Alper Yeğin’in mazbata töreninde yaptığı konuşma ve basına yansıyan haberler baz alınarak hazırlanmıştır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.