Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Aktif Ventures ve Bahçeşehir Üniversitesi’nden önemli iş birliği:

Aktif Ventures ve Bahçeşehir Üniversitesi’nden önemli iş birliği:
25 Temmuz 2023 23:48
95

HABERMAX.Ülkemizin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olarak faaliyetlerini sürdüren Aktif Bank iştiraki Aktif Ventures, Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle “Aktif Ventures Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi Yüksek Lisans Programı”nı başlatıyor. Başta finansal teknolojiler olmak üzere her alanda inovatif gelişimi destekleyen, büyüten, yatırım yapan ve dijital girişimleri sıfırdan kuran Aktif Ventures; girişimcilik ekosistemine sunduğu katkıları böylece yepyeni bir boyuta taşıyor. Özel sektör ve üniversite iş birliğine örnek olacak bu yüksek lisans programı üç dönem sürecek. 24 kişiye kadar kapasitesi olan program için ayrıca Aktif Bank’tan, öğrencileri teşvik etmek için eğitim kredisi desteği sağlanacak.

Adaca: “Girişimciliği ve inovasyonu en temelden destekliyoruz”

Girişimcilik ekosistemine olan desteklerini daima artırdıklarını belirten Aktif Bank Genel Müdürü ve Aktif Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Adaca; “Aktif Bank olarak her biri kendi alanında uzmanlaşmış lider iştiraklerimizle fintech ekosisteminin en kapsamlı ve en bütünleşik yapısını yönetiyoruz. İştirakimiz Aktif Ventures, teknoloji şirketlerine potansiyellerini geliştirmek için yatırım yapmanın yanı sıra hızla büyümeleri için de onlara stratejik destek sağlıyor. Bugün imza attığımız Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğimizle bu yaklaşımımızı eğitim alanına da taşıdık. Böylece girişimciliği ve inovasyonu en temelden desteklemeye başladık. Bankamızdan 5 çalışanımızı da bu programa tam burslu olarak dahil edeceğiz. ‘Aktif Ventures Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi Yüksek Lisans Programı’ öğrencilerinin, geleceğin inovatif girişimcileri olacaklarına inanıyor; sektöre sunduğumuz bu katkıdan gurur duyuyorum. Projede emeği geçen tüm Bahçeşehir Üniversitesi yetkililerine ve Aktif Ventures ekibimize teşekkür ederim” dedi.

Baloğlu: “Özel sektör ve üniversite iş birliğinin kıymetli bir örneği”

Toplumun ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten güçlü bir ekosistem yaratmak için çalıştıklarını belirterek söze başlayan Aktif Ventures Genel Müdürü Erkut Baloğlu, “Girişimcilik dünyasına yalnızca finansal destek sunmuyor, stratejik danışmanlık da vererek hem girişimcilerin hem de kurumsal firmaların büyümelerini de sağlıyoruz. Halihazırda benim de ders verdiğim Bahçeşehir Üniversitesi ortaklığıyla, konuya artık eğitim boyutundan da destek vermek mutluluk verici. Özel sektör ve üniversite iş birliğinin kıymetli bir örneği olan ‘Aktif Ventures Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi Yüksek Lisans Programı’nın ekosistemimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.