Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

AKP’den CHP’ye geçen Konya Seydişehir Belediyesi’nde 23 Nisan coşkuyla kutlandı.

AKP’den CHP’ye geçen Konya Seydişehir Belediyesi’nde 23 Nisan coşkuyla kutlandı.
24 Nisan 2024 11:29 | Son Güncellenme: 24 Nisan 2024 11:34
146

HABERMAX. AKP’den CHP’ye geçen Konya Seydişehir Belediyesi’nde 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Belediye başkanlığı görevini AKP’den CHP’ye devreden Seydişehir Belediyesi, bayramın önemini vurgulayan etkinlikler düzenledi.

“Konya Seydişehir’de Siyasi Renkler Arasında 23 Nisan Coşkusu: Bayramın Büyüsü Herkesi Sarstı”

Yeni döneme adım atan Seydişehir Belediye Başkanı ve CHP üyesi, 23 Nisan’ın çocukların bayramı olduğunu ve bu önemli günün coşkusunu yaşatmanın gerekliliğini vurguladı. Belediyenin düzenlediği etkinlikler arasında çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar ve kutlama törenleri yer aldı.

Siyasi geçişin ardından Seydişehir’de bayram coşkusu ve birlik mesajları ön plana çıktı. Vatandaşlar, siyasi farklılıklara rağmen 23 Nisan ruhuyla bir araya gelerek bayramı kutladılar.

Seydişehir’deki bu coşkulu kutlamalar, siyasi geçişin toplumsal birliği ve dayanışmayı engellemediğini gösterdi. Herkesin ortak değerler etrafında bir araya gelerek bayramın tadını çıkardığı bu anlamlı gün, ilçede birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.