Dolar 32,3815
Euro 34,7186
Altın 2.403,29
BİST 10.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

AHA BÖLGE MUHABİRİ DURMUŞ ACAR ÜSKÜDAR KAYMAKAMI MURAT SEFA DEMİRYÜREK’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

AHA BÖLGE MUHABİRİ DURMUŞ ACAR ÜSKÜDAR KAYMAKAMI MURAT SEFA DEMİRYÜREK’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
25 Mayıs 2021 20:40
266

AHA.habermax.net Bölge Muhabirimiz Durmuş Acar, geçtiğimiz günlerde Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret etti.

habermax.net Bölge Muhabiri Durmuş Acar, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret ederek ilçe hakkında istişarede bulundu. Acar, Üsküdar’ın sevilen ve halk tarafından takdir edilen, her zaman vatandaşın yanında yer alan Kaymakam Demiryürek’e teşekkür ederek şöyle dedi: “Üsküdar’da kime Murat Sefa Demiryürek kimdir diye sorsak Üsküdarlılar tam bir devlet adamı, kendisinden Allah razı olsun diyerek söz ediyorlar sizden. Biz de habermax.net imtiyaz sahibi Cansu Acar adına Kaymakam Demiryürek’e teşekkür ediyoruz .”

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’te Durmuş Acar’a” Sizi görünce memleketimi hatırlıyorum, o kadar çok benziyorsun ki anlatamam. O yüzden sizi seviyorum.” dedi.

Demiryürek sözlerine” Buraya gelerek bizleri onurlandırdınız. Sizin görüşleriniz bizim için çok değerlidir çünkü siz değerli, işini layıkıyla yapan gazetecilerden birisiniz. Sokağın nabzını iyi biliyorsunuz. Benim de babam esnaf olduğundan dolayı ben de sokağı çok iyi bilenlerdenim” diye devam etti.

Demiryürek son olarak “habermax.net haber sitesine çok teşekkür ediyorum, ilgiyle okuyorum başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.