Dolar 32,2086
Euro 34,7975
Altın 2.428,53
BİST 10.161,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Adana’nın parklarına mamalık ve suluk yerleştirildi

Adana’nın parklarına mamalık ve suluk yerleştirildi
5 Ekim 2020 14:07
921

AHA.Zeydan Başkan sokak hayvanlarını elleriyle besledi…Adana’nın parklarına mamalık ve suluk yerleştirildi…Zeydan Karalar, “Adana’da sokak hayvanlarıyla ilgili problem kalmayacak.”dana Büyükşehir Belediyesi; bünyesinde bulunan tüm parklara sokak dostları için mama ve otomatik suluk yerleştirdi. Başkan Zeydan Karalar; “Sokak hayvanlarını, doğada yaşayan tüm canlıları mutlu ettiğimizde biz de mutlu oluyoruz.”

Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Adana Büyükşehir Belediyesi yeni çalışmasıyla sokak hayvanlarına yaşamsal alanda bir el daha uzattı.

5 bin canlıyı barındırabilecek kapasitede modern bir hayvan barınağı inşa edip hizmete açan Adana Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için parklara otomatik suluk ve mamalık yerleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı belediyenin bünyesinde bulunan tüm parklara sokak canlıları için mamalık ve otomatik suluk yerleştirdi.  Atatürk Parkı’ndaki sulukların yerleştirilmesini yerinde inceleyen Başkan Zeydan Karalar, Adana’da sokak hayvanlarıyla ilgili hiçbir sorun kalmaması için her şeyi yapacaklarını söyledi.

ONLAR MUTLUYSA BİZ DE MUTLUYUZ

Parkta bulunan sokak canlılarını kendi elleriyle besleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana Büyükşehir Belediyesi olarak sokak canlılarının mutluluğu bizlerin de mutluluğu. Adana Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’miz bütün olanaklarıyla kentimizdeki sokak hayvanlarının mutluluğu için çalışıyor, onlara yardım elini uzatıyor. Her yönüyle çok donanımlı Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’mize 40 personel daha alıyoruz. Bu personelimizin de alımıyla birlikte Adana’da sokak hayvanlarıyla ilgili bir sorun kalmayacak” dedi.

ADANA’NIN HER YERİNE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ

Adana’nın neresinde olursa olsun tüm hayvanlara yardım ettiklerini ve yaralananların tedavilerinin rehabilitasyon merkezinde gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, Kozan’da meydana gelen orman yangınında yaralanan ‘Minnoş’ isimli köpeğin bir aylık tedavisinin ardından yeniden sağlığına kavuşmasına da değindi. Başkan Zeydan Karalar sağlığına yeniden kavuşan sokak hayvanlarının gözlerindeki mutluluğun kendilerini de mutlu ettiğini ifade etti.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.