Dolar 32,3811
Euro 34,7754
Altın 2.396,64
BİST 10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

BAKAN HULUSİ AKAR MALATYA’YI GEZDİ

BAKAN HULUSİ AKAR MALATYA’YI GEZDİ
26 Haziran 2021 01:06 | Son Güncellenme: 26 Haziran 2021 01:28
269

AHA.Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı da ziyaret ederek bir süre görüştü.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ziyaretin ardından Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Kent Müzesini ziyaret etti.

Kent Müzesi tarihi hakkında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a bilgiler aktaran Başkan Gürkan, “Osmanlı Padişahı 2’nci Abdulhamit döneminde yaptırılan ve uzun yıllar askerlik şubesi olarak hizmet veren tarihi binamız Milli Savunma Bakanlığımızca Belediyemize devredildi. Belediyemize devri ile birlikte başlatmış olduğumuz restorasyon çalışmalarını aslına uygun bir şekilde gerçekleştirdik. Amacımız ilimizdeki tarihi mekânları gelecek nesillere aslına uygun bir şekilde ulaşmasını sağlamaktır” dedi.Kent Müzesi gezisi sonrasında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kışla Caddesi üzerinde bulunan esnafları da ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Hulusi Akar’a günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.