Dolar 32,3868
Euro 34,7453
Altın 2.396,22
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

“34. Susurluk Ayran Festivali: Sanat, Eğlence ve Kültür Dolu 7 Gün!”

“34. Susurluk Ayran Festivali: Sanat, Eğlence ve Kültür Dolu 7 Gün!”
28 Ağustos 2023 14:41 | Son Güncellenme: 28 Ağustos 2023 14:44
157

HABERMAX.Susurluk’un geleneksel Ayran Festivali bu yıl 34. kez düzenleniyor. Festival, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarıyla başlayacak ve 7 gün boyunca hareketli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Sanat Sokağı Eğlenceleri, Susurluk Atatürk Parkı’nda çocuk etkinlikleri, yarışmalar, oyunlar, söyleşiler, sergiler ve konserlerle dolu bir program sunacak.

Festival kapsamında düzenlenen konserlerde, 30 Ağustos’ta Irmak ARICI, 3 Eylül’de Özgün, 4 Eylül’de Hande ÜNSAL ve 5 Eylül’de Rafet El ROMAN sahne alacak. Bu yıl ilk kez çocuklara özel bir konser de yer alacak; Tıngır Mıngır Müzik Grubu, 5 Eylül’de Atatürk Parkı’nda çocuklarla buluşacak.

 

Susurluk Atatürk Parkı, festival boyunca çocuklara yönelik animatörler, palyaçolar, şişme oyun parkurları ve eğlenceli yarışmalarla dolu dolu hazırlanacak. Ayrıca kitap günleri, sergiler, folklor gösterileri, söyleşiler, şiir dinletileri ve imza günleri gibi kültürel etkinlikler de festivalin bir parçası olacak.

 

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, festivalin ilçenin tanıtımına önemli katkılar sağlayacağını belirterek, etkinliklerin Susurluk’un ulusal çapta daha geniş bir kitleye ulaşmasına vesile olacağını ifade etti. Festival süresince Susurluk’un sadece çevre illerden değil, Türkiye’nin dört bir yanından misafirler ağırlayacağı da vurgulandı.

 

Susurluk Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlama amacıyla başlattığı etkinlikleriyle öne çıkan bir kurum olarak, Ayran Festivali ile Atatürk ve Cumhuriyet anlayışını desteklemeyi sürdürüyor. Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, festival süresince birlikte çalıştıkları gibi eğleneceklerini de vurgulayarak, festivalin her kesime hitap eden eğlenceli bir etkinlik olacağını dile getirdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.