Dolar 32,5327
Euro 34,9291
Altın 2.444,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

2 KİLOMETRELİK BİSİKLET YOLU HALKIN HİZMETİNE GIRDİ

2 KİLOMETRELİK BİSİKLET YOLU HALKIN HİZMETİNE GIRDİ
18 Ekim 2020 20:13 | Son Güncellenme: 18 Ekim 2020 20:14
1.009

AHA.Vatandaş odaklı hizmetleri ile göz dolduran Muş Belediyesi, bir projeyi daha hayata geçirdi. Dörtyol kavşağından Tren Garına kadar kaldırım kenarından başlatılan bisiklet yolu çalışması tamamlandı.

Muş Belediyesi 2 kilometrelik bisiklet yolunu tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Altyapı ve üstyapı alanında önemli faaliyetler gerçekleştiren Muş Belediyesi, bu projesi ile bisiklet severlerin gönlüne taht kurdu.
İstasyon Caddesi üstyapı yenileme projesi kapsamında yeri daha önce belirlenen ve bu yıl yapımına başlanan bisiklet yolu boyama çalışmalarının ardından kullanıma açıldı. Belediyenin bu hizmeti ile bisiklet kullanarak spor yapan vatandaşların güvenle istifade edebilecekleri bir güzergâh oluşturulmuş oldu.
Yapılan hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “Bugüne kadar vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve ihtiyaç duyulan hizmetleri hayata geçirmek için tüm imkanları kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz. Şehrin geneline hitap eden projelerin yanı sıra çocukların, gençlerin faydalanabileceği çalışmaları da yapmanın gayreti içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıllarda içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu gibi yer altı hatlarını yenilediğimiz İstasyon Caddemizin üstyapısını da yenileyerek daha güzel bir Muş’un inşası ve ihyası için hedeflerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Bu caddemizdeki yenilikleri de zaman zaman uygulamaya devam ediyoruz.
Yaklaşık 2 ay önce ekip arkadaşlarımızın karayolları kavşağından tran garına kadar gidiş gelişli 2 kilometrelik bisiklet yolunun yapımına başlandı. Kısa sürede yapılan çalışmaların sonucunda bisiklet yolumuzu da hizmete açmanın sevincini yaşadık. Artık gençlerimiz, bisiklet severler kendilerine ait güvenli bir şeritte bisikletleri ile turlayıp spor yapabilecekler. Buna benzer çalışmalarımızı farklı güzergahlarda da uygulamak için planlamalar yapıyoruz” dedi.
Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.