Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Çekmeköy CHP İlçe Başkanı, AKP İlçe Başkanına Sert Tepki: “Ucuz Algı!”

Çekmeköy CHP İlçe Başkanı, AKP İlçe Başkanına Sert Tepki: “Ucuz Algı!”
4 Temmuz 2024 21:41 | Son Güncellenme: 5 Temmuz 2024 03:11
267

HABERMAX. Çekmeköy’de Siyasi Gerilim: AKP İlçe Başkanı Çöp Paylaşımıyla Tartışma Yarattı, CHP İlçe Başkanından Sert Tepki Geldi. Çekmeköy’de AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, milli maç sonrası doğa parkında oluşan çöpleri sosyal medya hesabından eleştirerek CHP’li Çekmeköy Belediyesi’ni hedef aldı. İlhan’ın alaycı bir dille yaptığı bu paylaşım, siyasi gerilime yol açtı. CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ise İlhan’ın paylaşımına sert bir şekilde cevap verdi. Tutan, “Değerli yol arkadaşlarım; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘BİR MİLLET ZENGİNLİĞİYLE DEĞİL, AHLAK DEĞERLERİYLE ÖLÇÜLÜR…’ AKP İlçe Başkanı Av. Akın İlhan’ın doğa parkındaki çöplerle ilgili sosyal medya paylaşımına ‘Ucuz Algı!’ diyerek tepki gösterdi.

Paylaşımında doğa parkında biriken çöplerin görüntülerini yayınlayan İlhan, “CHP’li Çekmeköy belediyesini kargalar tebrik ediyor DOĞA PARKTA” şeklindeki ifadesiyle belediyenin çöp sorununu göz önüne serdi. Bu eleştiri, belediyenin çevre temizliği konusundaki iddialarını sorgulayan bir nitelik taşıyor.

Çöplerin doğa parkında oluşmasını “kargaların tebriği” şeklinde alaylı bir dille yorumlayan İlhan’ın bu sözleri, sosyal medyada ve yerel basında geniş yankı buldu. Çekmeköy halkı ve çevre koruma gönüllüleri ise belediyenin çöp yönetimi politikalarını ve temizlik çalışmalarını daha dikkatli bir şekilde değerlendirmeye çağırdı.

Siyasi rekabetin sıkça yaşandığı yerel yönetimlerdeki bu tür açıklamalar, kamuoyunun çevre duyarlılığı ve belediyelerin hizmet kalitesi üzerinde önemli tartışmalara neden olabiliyor.Çekmeköy CHP İlçe Başkanı, AKP İlçe Başkanına Sert Tepki: “Ucuz Algı!”

Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, AKP İlçe Başkanı Av. Akın İlhan’ın doğa parkındaki çöplerle ilgili sosyal medya paylaşımına sert bir tepki gösterdi. Tutan, şu sözlerle eleştirilerini dile getirdi:

“Değerli yol arkadaşlarım; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘BİR MİLLET ZENGİNLİĞİYLE DEĞİL, AHLAK DEĞERLERİYLE ÖLÇÜLÜR…’ Çekmeköy AKP İlçe Başkanı Sn. Akın İlhan, sosyal medya hesabından, ‘CHP’li Çekmeköy Belediyesini Kargalar Tebrik Ediyor (Doğa Park’ta)’ şeklinde bir paylaşımda bulundu. 2 Temmuz gecesi Türkiye – Avusturya maçı bitti. 3 Temmuz, 01.00’da vatandaşlarımız dağıldı. Sabah 06.00’da temizlik işçilerinin mesaisi başladı. 06.30’da Doğa Park’ta temizliğe başlandı ve 07.30’da tüm temizlik yapıldı. Temizlik çalışmasını yerinde kontrol için Başkan Yardımcımız Fevzi Varlı 08.00’da parkta incelemelerde bulundu. Maç bitiminden 34 saat sonra (4 Temmuz) 10.30’da Sayın İlçe Başkanı, Doğa Park temizlenmemiş gibi paylaşımda bulunmuş… Bu ucuz algı için bir şey dememize gerek yok. Mustafa Kemal Atatürk bu zihniyet için doğrusunu 90 yıl önce söylemiş… Kamuoyunun bilgisine…”CHP Grup Başkan Vekili Gülali Alagöz AK Parti İlçe Başkanına Yanıt: “Doğa Parkı Temizlik Çalışması Saat Saat Yayımlandı”

Çekmeköy Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Gülali Alagöz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Avukat Akın İlhan’ın doğa parkındaki çöplerle ilgili yaptığı eleştirilere karşı açıklamada bulundu. Alagöz, İlhan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“2 Temmuz gecesi Türkiye Avusturya maçı sonrasında doğa parkında oluşan çöpleri konu alan Sayın Akın İlhan’ın paylaşımını gördük. Ancak doğru bilgiyi kamuoyuyla paylaşmakta fayda var. Maç sonrasında 3 Temmuz sabahı saat 06:00’da temizlik işçilerimiz çalışmalarına başladı ve 07:30 itibarıyla doğa parkında tüm temizlik tamamlandı. Başkan Yardımcımız Feyzi Varlı da saat 08:00’de bizzat inceleme yaparak durumu kontrol etti.”

Alagöz, İlçe Başkanı İlhan’ın paylaşımının gerçekleri yansıtmadığını ve doğa parkının maçtan sonraki gün sabah erken saatlerinde temizlendiğini belirtti. Alagöz ayrıca, Atatürk’ün “Bu zihniyet için doğrusunu 90 yıl önce söylemiş” sözünü hatırlatarak, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Konuyla ilgili olarak Alagöz, AK Parti İlçe Başkanı İlhan’ın eleştirilerine karşı yapılan temizlik çalışmalarının saat saat belgelerini kamuoyuyla paylaşarak doğru bilginin ortaya konulduğunu ifade etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.